NY PRIS! Øverst ytterst! Spektakulær utsikt, høy standard og utleid skattefri hybel (8000kr/md) parkering kan medfølge.

Logg inn eller registrer konto for å plassere bud

Veven 38, 4014 STAVANGER

Pris: 2 190 000

Areal: 60

Om eiendommen

Velkommen til en flott, luftig og elegant hjørneleilighet med praktfull utsikt over innseilingen til Stavanger by. Fra heisen og felles gang, kommer en til leilighetens entré. Her er det garderobeskap som har god plass til klesoppheng.
Stuen og kjøkkenet er i åpen løsning. Rommet har usedvanlig flott utsikt både mot innseilingen til Stavanger by og utover mot byøyene. Båttrafikken og sjølivet oppleves nært fra denne leiligheten.Alle gulvflater er oppgradert med lys høykvalitets laminat i enstavs grå eik. Den solrike terrassen har også fantastisk utsikt. Dersom man ønsker å fortsette solbadingen på et større område, så ligger takterrassen like ved, med utgang i samme etasje som leiligheten. Kjøkkenet fra Strai kjøkken er romslig og stilrent, bygget nytt i 2014. Med Miele og siemens vitevarer, kjøleskuff og vinskap. Baderommet ligger med tilkomst fra gangen. Rommet er helfliset og innredningen er i eik og det er dusjnisje med dører i klart glass. Ny innredning med belysning på badet. Hybel er pr.dd utleid for 8000 kr, inkl p-plass.

Verven 38 har en meget attraktiv beliggenhet i et av byens mest populære områder. Her ligger boligblokkene flott til i maritime omgivelser like ved den populære badedammen, som er et flott samlingspunkt om sommeren. Her er det et yrende folkeliv hvor en både kan grille, sole seg og spille volleyball. Like i nærheten finner man bla. matbutikk, treningsstudio, Handelskolen BI og Ostehuset. For den turinteresserte er det ikke lang vei til flotte turområder og badestrand på Godalen.

Dersom en ønsker å ta turen til Stavanger sentrum, er det kun en kort spasertur langs sjøen inn til sentrumskjernen. Her finner vi det meste en trenger som kafèer, restauranter, kino, barer og mange gode shoppingmuligheter i byens butikker. Forøvrig er det svært gode bussforbindelser, både for lokalbuss og flybuss.

 • Bud:
  kr 2000000
  Gyldig til:
  09.04.2019 1400
  Info:
  Budinfo
  Akseptert:
  -